Beoordelingen van VERASUSHI Dwingeloo

Recente recensies

5.0
Anneke Timmerman - Van Noord
gisteren

Heerlijk gegeten, zag er mooi uit en smaakte prima !! Voor herhaling vatbaar 😃👍👍

Annelies Post
5 februari 2023

Wij bestellen regelmatig Sushi bij Vera en steeds weer is het top! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze de lekkerste Sushi van Nederland maakt. Super vers! Super kwaliteit! Mooi verzorgd!

marjolein
5 februari 2023

Het was weer zo lekker! Mega vers, gevarieerd en een plaatje voor het oog :-)

Judith
4 februari 2023

Heerlijke sushi, Vera weet altijd iets bijzonders te maken. De lekkerste zalmsashimi die ik ken. Daarnaast goede en vriendelijke service.

Carolien Hattem
3 februari 2023

In één woord: genieten! De sushi ziet er mooi uit en smaakt heerlijk!

Kim Kootstra
30 januari 2023

Het was weer heerlijk! We hebben weer genoten, kan nu al niet wachten om weer te bestellen! 😊

Els Booij
28 januari 2023

Heerlijke verse zachte sushimi!

Ekele
26 januari 2023

Heerlijke sushi prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
22 januari 2023

Eén woord: "Geweldig"!

Elly Tillema
22 januari 2023
Beugelink
21 januari 2023

Iets met een engeltje en een tong. Wat puur, zalig en veel te weinig. Dit was de eerste en zeker niet de laatste keer dat we hier afhalen. Hou je van sushi, dan moet je Vera leren kennen.

Verstraaten
21 januari 2023

We hebben oprecht genoten en waren teleurgesteld toen het op was en we eigenlijk meer van dat lekkers wilden. Ook mooi die 10% rijst regel. Heerlijk!

Fokko van der Schuur
20 januari 2023
Stieneke
16 januari 2023

Eindelijk in de buurt nadat ik je al een half jaar volg op Facebook. Het smaakt net zo heerlijk als het eruit ziet op de foto's dus we komen zeker terug

KK
15 januari 2023

Heerlijke verse Sushi😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
15 januari 2023

HEERLIJK

Lidy Nijhoving
15 januari 2023
Reinoud Lampe
14 januari 2023

Voor de eerste keer besteld (afgehaald) bij VeraSushi. Wat was het heerlijk. En wat een variatie. Complimenten!! We komen zeker terug.

Fons
14 januari 2023

Dit was derde of vierde maar dit overtrof de voorgaande edities. Bijna onmogelijk, maar toch. Ik was te vroeg met afhalen en dacht, dat zal al klaar staan, maar nee, alles wordt op het laatste moment vers en rijkelijk gemaakt. De hele avond heerlijke nasmaak. Snel weer nieuw bestellen :). Voortreffelijk Vera.

Frederiek Dinkla
13 januari 2023

Weer heerlijk genoten je sushi Vera! Wat een smaakexplosie!! Topper!!

Wieke
7 januari 2023

Heerlijk 😍

Arjan Boer
7 januari 2023

Heerlijk, volgende keer bestellen we wel meer. Het was super,en zo op 👍😆

Henk
30 december 2022
Monique
30 december 2022

Heerlijke sushi, het zijn kunstwerkjes op zich. We wisten niet dat dit in de buurt te krijgen was. Er komt zeker een volgende keer!

Dekker
30 december 2022

Heerlijk gegeten

Colin
27 december 2022

De bestelling was een half uur later klaar dan de afgesproken tijd. De prijs hoeveelheid verhouding van het kerstmenu was in mijn ogen niet in verhouding Jammer. Hierdoor hadden we niet genoeg. Overigens was het wel lekkere sushi.

Reactie van VERASUSHI

Hey Colin, dankjewel voor je review. We zien dat je 1 kerstmenu had besteld. Een kerstmenu is per persoon dus inderdaad niet genoeg voor meerdere personen. We maken met veel passie en liefde voor iedereen met kerst de lekkerste creaties. Dit kost soms iets meer tijd en helemaal met de kerstdrukte. We hadden je gemeld dat het wat langer duurde.

Sjef van Beek
27 december 2022

Absolute top! Iedere sushi is een topper: hoge kwaliteit en een lust voor het oog. Uitgestald op tafel maakt vrolijk en nodigt uit tot een feestje!

Dinand Mulder
26 december 2022

Het smaakte zoals het er uit zag , fantastisch en exclusief genot voor je smaak pupillen. Top

Sjaak
25 december 2022

2 jaar in Japan gewoond. Deze sushi is super!

Annabel Oostra-Kruithof
25 december 2022

Weer genoten van heerlijke sushi. Zoals Vera ze maakt, maakt niemand ze. Wij rijden graag vanuit De Wijk naar Strovledder om te genieten van Vera haar sushi

Jeanneke
24 december 2022

Heerlijke sushi!!

Fam
24 december 2022

Heerlijke sushi en volgens afspraak thuis bezorgd. Aanrader!

Frederik Dam
17 december 2022

Super sushi. Een aanrader!

Bart
10 december 2022

Heerlijke sushi! Op de afgesproken tijd opgehaald en voor herhaling vatbaar!

Els Booij
5 december 2022

Super verzorgd en heerlijk!

Chantal
4 december 2022

Heerlijk vers bereide sushi!

Ben
4 december 2022

Geweldig!

C.A.S.
3 december 2022
Kjeld Nuis
28 november 2022

Heerlijk als altijd!

Annabel Oostra-Kruithof
27 november 2022

Het was heerlijk. Zo lekker zijn ze nergens te krijgen. Tot de volgende keer!

Marieke
26 november 2022
Anneke Sijlaar
25 november 2022

Heerlijke sushi en pokebowls

Karin
20 november 2022

Altijd een feestje om sushi van Vera te eten. Heerlijk echt een aanrader

Koster
19 november 2022

Erg lekkere sushi!

Fee
13 november 2022

Super lekkere sushi, niet te veel rijst en veel verse producten! Gemaakt van hoge kwaliteit. Enig verbeterpunt is: Wij hadden gevraagd om de sushi zonder mango te krijgen, maar toch bevatte sommige wel mango. Niet heel erg omdat er geen allergieën waren, maar wel een klein verbeter punt!

Johan
12 november 2022
Katja
12 november 2022

Super lekker en vers! Heerlijk gegeten!!

Annick
6 november 2022

Heerlijke sushi en goede prijs

Anja Heinhuis
30 oktober 2022

Heerlijke sushi. Zag er ook erg mooi uit. Voor herhaling vatbaar.

Annabel Oostra-Kruithof
29 oktober 2022

Het was voor mij de eerste keer dat ik sushi at. Ik vond het heerlijk! Ik ga zeker nog een keer weer bestellen.

Marieke
29 oktober 2022

Nog nooit zulke lekkere, verse sushi gegeten! Echt een aanrader🍣🍤

Monique
29 oktober 2022
Carien
29 oktober 2022

Het was weer overheerlijk genieten, dank je wel

Willemijn
25 oktober 2022

Sushi was echt top. Alleen bij het vooruit bestellen had ik 19.30 aangegeven maar jullie kwamen al om 18.15!

Harald Smit
23 oktober 2022
Marjan van noord
23 oktober 2022

Als je ooit een keer van Vera sushi neemt… Nooit weer anders… echt!!

YeS
23 oktober 2022

Super lekker en vers! Veel lekkerder dan de sushi van de restaurants die wij kennen.. Echt een aanrader! Wij zullen vaker bij VeraSushi bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea de Groot
23 oktober 2022

Echt heerlijk!!! Absolute aanrader 🤩

Coby Zoer
23 oktober 2022

Wij vonden het zeer smakelijk. Goede kwaliteit. We zagen op de folder: "10% rijst regel". Kun je die regel toelichten?

Reactie van VERASUSHI

Hey Coby! Wat super dat het gesmaakt heeft! En de 10% rijst regel houdt in dat er maar een klein laagje rijst aan de sushi zit. Zo krijg je meer vis en andere ingrediënten binnen. Dit is dus gezonder en veel lekkerder. Hiermee onderscheiden wij ons van andere sushi bedrijven, die meestal zoveel mogelijk rijst toevoegen om zo weinig mogelijk kosten te maken. Maar wij willen juist de kwaliteit van de ingrediënten naar voren brengen dus vandaar de 10% rijst regel.

D. Hessels
22 oktober 2022

Weer heerlijk ;)

Karlijn
21 oktober 2022

Heerlijk sushi, ziet er ook mooi uit! De warme gerechten die we hadden (sojaboontjes en gefrituurde garnalen) waren helaas niet meer warm.

Ferdinand
16 oktober 2022

Super lekkere sushi. Fijne kwaliteit

Andreea
16 oktober 2022
margreet
15 oktober 2022

altijd super verse sushi en op tijd bezorgd.

Karin
14 oktober 2022

Heerlijke verse sushi! Elke keer weer genieten

Annemarije
8 oktober 2022

Heerlijk gegeten met dank aan de sushi van Vera! De sushi smaakte goed en het zag er professioneel uit. Knap hoe je het doet! Keep up the good work😁

Chantal
8 oktober 2022

Weer puur genieten

Carien
8 oktober 2022

Overheerlijke vega verrassing. Alles was even lekker, maar 1 rolletje spring er echt uit. Gesmuld hebben we!

Yvonne van Trigt
2 oktober 2022

Op de site was het niet mogelijk om op vrijdag, voor de zondag te bestellen.... Ook de actiecode accepteerde de website niet. Melding; actie is verlopen, terwijl deze het hele weekend geldig zou zijn. Persoonlijk kontakt opgenomen met Vera, alles in orde gekomen. Mis door deze professionele site, wel het persoonlijke kontakt... Ook was het niet mogelijk om het aantal personen in te vullen ...(eetstokjes, sojasaus...)

Reactie van VERASUSHI

Hey Yvonne! Super bedankt voor je review! En inderdaad het persoonlijk contact heb je door deze webshop minder, wat ikzelf ook jammer vind! Gelukkig kan je ons altijd telefonisch bereiken en helpen we je graag! Als je op vrijdag voor zondag wil bestellen kan je op de knop vooruitbestellen klikken en dan de datum kiezen waarvoor je wil bestellen. Je kan tot wel 28 dagen vooruitbestellen! Als je er niet uitkomt kan je ons altijd bellen of een appje sturen. Ga voor je kijken of we kunnen regelen dat je wel de personen kan selecteren. En sojasaus, wasabi en stokjes krijg je er altijd gratis bij! Altijd goed om zulke dingen aan te kaarten en hier kunnen we zeker wat mee. Dankjewel en tot de volgende keer weer!

Claudia Exalto
1 oktober 2022

Het was heerlijk, super kwaliteit maar wel weinig… ik had voor dit geld een grotere portie verwacht.

Reactie van VERASUSHI

Hey Claudia! Dankjewel voor je review en zie dat je de kleine poke bowls hebt besteld. Dit moet je vergelijken met een rol van 8 stuks dus niet maaltijdvullend. Adviseer altijd om voor de grote poke bowls te gaan als maaltijd want hier krijg je veel meer in verhouding tot de kleine poke bowls en is dus voordeliger ookal betaald je er iets meer voor. Fijn dat het gesmaakt heeft en hopelijk tot de volgende keer weer!

Sandra
1 oktober 2022

Helemaal perfect en super lekker! Dank je wel :)

Marjan Drenth
30 september 2022

Heerlijk vers, goed van smaak en adequate bezorging.